A fekély, felfekvés kezelésére szolgáló Kék-Lukács Kék kenőcs („eredeti Kék Lukács krém”) kereskedelmi forgalmazása megszűnt 2015-ben.

A kék kenőcs jelenleg gyógyszerré való törzskönyvezés alatt áll, részben azért, mert a antibiotikumot is tartalmaz, részben azért, hogy a későbbiekben minél több emberhez el tudjon jutni. A magyar jogszabályok értelmében azonban ez az idő alatt nem lehet kereskedelmi forgalomban árusítani.

A többi Kék-Lukács terméket továbbra is forgalmazzuk üzletünkben!

A többi Kék-Lukács termék, és a PhytoKert széles termékpalettája bőven kínál viszont kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó alternatívákat a kék kenőcsre, arról nem beszélve, hogy a „verébre ne lőjünk ágyúval” elv értelmében számos problémára nem szükséges antibiotikumos krém alkalmazása, sőt sok esetben inkább kerülendő, illetve sok esetében nem is a Kék kenőcs legmegfelelőbb választás.

Milyen problémára szeretnéd használni?

Igyekszünk segíteni a megfelelő alternatíva megtalálásában, így alább minden esetleges felhasználási területre megtalálod a kifejezetten az arra a problémára kifejlesztett terméket. Ezek az esetek 95%-ábán működő termékek, hiszen valóban az adott probléma célzott megoldására fejlesztették ki. A felsorolásban csak a leggyakrabban vásárolt termékeket soroljuk fel, a teljes palettát az egyes aloldalakon találod meg.

Ekcéma, pikkelysömör kezelése során érdemes arra törekedni, hogy antibiotikum és szteroid mentes készítményekkel érjük el a tünetmentes állapotot, mivel ezek gyógyíthatatlan betegségek, így a bőr még kitettebb annak, hogy hozzászokik az alkalmazott készítmény hatóanyagaihoz. Viszont minél erősebb készítményt használunk, annál nehezebb lesz hosszútávon természetesre cserélni.

Reméljük megtaláltad a problémádra legmegfelelő megoldást a PhytoKert termékei között.

Bármilyen kérdésed lenne, forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!

Ha súlyos fekélyes, felfekvéssel járó problémád, vagy súlyos fokú égési sérülésed van, jelenleg egyedül a feltaláló gyógyszerész úr, Dr. Lukács Károly patikájából lehetséges a Kék kenőcs utánvétes beszerzése, a következő telefonszámon:

06-82-720-312 hétköznapokon,8 -16 óra között.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni, csodás napot kívánunk!

PhytoKert