Új VisVitalis Kft – Lipollis és egyéb termékcsaládok

Az Új VisVitalis Kft. lassan 25 éves múltra tekint vissza, amelynek eredeti tulajdonosi körének több tagja is a Budapesti Műszaki Egyetem Alkalmazott Biotechnológiai Tanszékének aktív kutatója volt. A cég  megalapításának elsődleges célja a már korábban elért kutatási eredmények gyakorlati hasznosítása volt, főleg a növényi eredetű anyagok kinyerésére, a vegyészeti-élelmiszeripari tevékenységek, az élelmiszer- mezőgazdasági biotechnológiában végzett és kidolgozott eljárások területén.  Az eredeti alapító tagok közül egy fő maradt a cégben, amely mára családi vállalkozássá alakult át.

Jelenleg a saját kozmetikumok gyártása mellett kutató – fejlesztő tevékenységgel, kozmetikai bérgyártással, kozmetikai hatóanyagok előállításával és kozmetikaipari termékfejlesztéssel foglalkozik elsősorban a cég.

Az Új VisVitalis Kft saját kozmetikai márkája a Lipollis (régi nevén LipoKoll) termékcsalád viszont változatlanul a piacon van immár több, mint 20 éve. A termékcsalád elnevezése is a VisVitalis saját márkás termékeinek fő védjegyéből a liposzómás vitaminok alkalmazásából ered. A termékcsalád minősége az elmúlt években nem változott, viszont a receptúra a mai kor igényeire szabottan megváltozott. 

A Lipollis termékcsalád és egyéb VisVitalis termékek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Kapcsolat

PhytoKert

info@phytokert.hu

06-30/683-5004
(Hétköznapokon 10:00-16:00 között elérhető)

Személyes átvételi pont:

PhytoKert Csomagpont – Katka Háztartási üzlet

Csak előzetesen egyeztetett, megrendelt termékek, csomagok átvétele lehetséges, egyéb vásárlási lehetőség nincs.

1111. Budapest, Bercsényi utca 20.